De Vrije Pers

Nieuws dat u eigenlijk niet mag weten.

Bloggers worden nu ook als terroristen gezien in Europa

Bloggers worden nu ook als terroristen gezien in Europa. Hardhandig optreden van Europa en Engeland tegen “propaganda verspreiding” weerspiegelt de aanval van de V.S. op de vrijheid van het Internet.

De beleidsplannen van de Bush administratie om het internet te infiltreren, reguleren en te vervuilen met neo conservatieve propaganda, evenals hun openlijke agenda om amerikaanse bloggers te bestempelen als terroristen wordt nu geimiteerd door Europa en Engeland.


De Minister van binnenlandse zaken John Reid, ontmoette de ministers van de 6 grootste landen van de Europese Unie en kwamen overeen om het internet een vijandigere plek te maken voor terroristen. Dit gebaseerd op een BBC raport.
Hoe willen ze dit verwezenlijken? Door hardhandig op te treden tegen mensen die het internet gebruiken om propaganda te verspreiden. De website die u nu leest zal ook worden bestempelt als propaganda door deze neo fascisten ongeacht dat zij zelf de grootste verspreiders zijn van propaganda sinds het derde rijk.
Reid zelf is niet vreemd van de sterke wapentactiek, vroegere hardcore stalinist, lid van de schotse communistische partij en alcoholist kon wel eens de minister president worden.

De Britse regering is ook paranoia als het aankomt op het gebied van de verspreiding van propaganda waarin mensen twijfelen over de regering. Dat is één van de redenen waarom ze het recht om te protesteren uitbannen met de 2005 Serious and Organized Crimes Act. Nu mogen Britten alleen protesteren tegen de regering met toestemming van diezelfde regering. In sommige landen noemen ze dit een politiestaat, in andere Tirannie.

Op dezelfde manier wordt de “Glorification of Terror legislation” zo ruim bepaald dat het niet akkoord gaan met de “officiële verklaring” van de overheid van een terroristengebeurtenis als vijandelijke propaganda zou kunnen worden gezien.

Het feit dat de overheid van de V.S. toegang tot de Google onderzoeksvragen van rond 150 miljoen Internet actieve Amerikanen onder de paraplu die van NSA eiste programma afluistert bewijst dat de elite leiders zenuwachtig worden over de laatste resterende vorm van vrijheid
en hun potentieel is om die veranderingen te beïnvloeden.

Op deze manier wil de G6 top de vrijheid van Internet in heel Europa te vernietigen. Bovendien heeft de Europese Unie zich bewogen om de vrijheid van Internet volledig te regelen. De eerste stap is de introductie van het verlenen van vergunningswetten waar u verplicht bent te registreren, belasting moeten betalen en toestemming moet vragen om een website in werking te mogen stellen als uw materiaal niet de brede uitstrekkende wetten “van de haattoespraak” wetgeving overtrad. Die wetgeving wordt uiteraard samengesteld door de EU zelf.
Het kritiseren van de EU zelf wordt ook geacht als “haattoespraak.” en dus niet toegelaten.

De ontwikkeling van “Internet 2” wordt ook ontworpen om tot een online kastesysteem te leiden waardoor de oude hubs van Internet worden toegestaan om op te splitsen en te sterven, dwingend mensen om het nieuwe belastbare, gecensureerde en geregelde Internet 2 te gebruiken. Als u worstelt om precies te begrijpen hoe het Internet er over vijf jaar uit zal zien tenzij wij ons tegen dit verzetten, bekijk enkel China en hun recentste inspanningen om “verschil van mening” en “anoniemiteit” op het Web volledig om te elimineren.

Het Witte Huis heeft het volkomen duidelijk gemaakt dat het Amerikaanse burgers voor het verspreiden van informatie schadelijk voor de belangen van de overheid van de V.S. zal richten en hen als vijandelijke strijders zal classificeren. Dit wordt vastgelegd in onderafdeling 27 van sectie 950v. van de Military Commisions Act 2006.

Bush’s eigen strategie dokument over hoe de oorlog tegen terrorisme te winnen identificeerd “Samenzwerings theoristen” die proberen de overheid te beschuldigen van corruptie als terroristen en zal er alles aan doen om hun invloed in de maatschappij te elimineren.

Weet u nog wat bush zei tijdens één van zijn toespraken? U bent met ons of u bent met de terroristen !! En dan zijn er nog steeds mensen die nog geloven dat Bush alleen democratie wilde brengen in Irak. Die mensen kunnen zich beter bezig houden met hoe ze lingo op de buis kunnen houden.

In een speech gegeven afgelopen maandag indentificeerde Homeland Security direkteur Michael Chertoff het internet met een terreur trainingskamp dat mensen in Amerika in staat stelt radicale ideeen en gevaarlijke vaardigheden te ontwikkelen.
Een programma ontwikkeld door CENTCOM is onderweg dat infiltreerd in blogs en berichtensites om er zeker van te zijn dat niemand negatieve informatie over de overheid publiceerd.

Zeg nou zelf! We houden niet veel vrijheden meer over op zo’n manier?

Advertenties

oktober 28, 2006 - Posted by | Amerika, Europa, Nederland

Nog geen reacties

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: